Wiegedood + CHVE vs Syndrome + IIVII + Sembler Deah + FÄR

Posted on
21.09.17
Event

Wednesday - November 1st 2017 - AB

An intense & dark evening with Consouling Sounds...

WIEGEDOOD

Op ‘De Doden Hebben het Goed I & II’ legt Wiegedood de kennelijk gitzwarte ziel bloot door middel van verschroeiende black metal. Met leden van Oathbreaker, Amenra en Rise And Fall die live alles wat op hun pad komt vermorzelen…

CHVE vs SYNDROME
Donkere liaison tussen twee boegbeelden van Amenra – frontman Colin H. Van Eeckhout & gitarist Mathieu Vandekerckhove – die samen hun innerlijke demonen bezweren gewapend met draailier, gitaar en strot waarmee ze de grenzen van postrock, ambient, folk, drone en minimalistische electronica aftasten. Luistermuziek – melancholisch, subtiel en introspectief.

IIVII
Het eenmansproject van visueel kunstenaar en multi-instrumentalist Josh Graham (A Storm of Light, ex-Neurosis, ex-Red Sparowes, ex-Battle of Mice) herbergt intergalactische soundscapes en op zijn nieuwste langspeler ‘Invasion’ (uit via Consouling Sounds sinds 30/06, hoe kan het ook anders?) knipoogt hij naar 80’s filmmuziek enerzijds en typische Berlijnse ambient anderzijds. Live steeds vergezeld door straffe visuals van de hand van Graham zelf die al beelden leverde voor o.a. Soundgarden, JAY-Z, Drake, Mastodon en Foo Fighters.

SEMBLER DEAH
In dit verhaal verkennen Colin H. Van Eeckhout & Mathieu Vandekerckhove samen met de Franse graficus en geluidskunstenaar Dehn Sora, gekend van zijn soloproject Treha Sektori, de wondere wereld van de apocalyptische soundscapes en dark ambient.

Fär
Duister future bass-duo (An-sofie De Meyer – vocals, sampler & Tim De Gieter - synths, beats, production) dat in oktober ’17 debuteert op Consouling Records met een bezwerende mix van haunted/witch house en tripperige zang die zowel op de heupen inwerkt als naar de keel grijpt.